0641195942 |  info@tuinenplus.nl

Tuinen Plus helpt u als hoveniersbedrijf graag met uw tuinaanleg in Houten

Een professionele hovenier voor uw tuinontwerp, -aanleg en –onderhoud

Bent u van plan uw bestaande tuin eens radicaal anders in te richten? Heeft u wellicht een nieuw huis en is de tuin nog een leeg blad? Schakel dan Tuinen Plus in voor het verzorgen van tuinontwerpen voor uw tuin in Houten. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden betreffende tuinaanleg zijn? Ook dan helpt professionele hovenier Niels Brandsen u graag. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Als hoveniersbedrijf verzorgt Tuinen Plus tuinontwerpen in Houten

Natuurlijk moet uw tuin uw eigen wensen en smaken uitstralen. Daarom werkt Niels Brandsen als hoveniersbedrijf in Houten nauw met u samen om de tuinontwerpen van uw dromen te verzorgen. De tuin wordt geheel naar uw wensen gemaakt, met het advies van een vakman op de achtergrond. Met creativiteit en een oog voor detail zorgt Tuinen Plus dat uw tuin er spectaculair uitziet wanneer er tot tuinaanleg wordt overgegaan. Bekijk onze fotogalerie voor een overzicht van eerdere succesverhalen.

Bij Tuinen Plus kunt u terecht voor:

  • Een professionele hovenier met 14 jaar ervaring
  • Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin
  • Vakwerk en creativiteit
  • Een passende offerte, ook voor een onderhoudsplan
  • Een ontwerp aan de hand van uw wensen en eisen

Vraag nu een offerte aan

Aarzel niet als u geholpen wilt worden door Tuinen Plus. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door middel van ons offerteformulier. Na een bezichtiging van uw tuin stellen wij een offerte op maat op. Bellen kan ook met 06 – 41195942 of mail naar info@tuinenplus.nl. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, van buitenkeukens tot vijvers en de bestrating. Tuinen Plus is in en rondom Utrecht werkzaam.