0641195942 |  info@tuinenplus.nl

Bereid uw tuinaanleg in Nieuwegein goed voor met de tuinontwerpen van hoveniersbedrijf Tuinen Plus

Van eerste ontwerp tot aanleg en onderhoud

Heeft u genoeg van uw bestaande tuin en wilt u deze eens radicaal anders inrichten? Of misschien heeft u een nieuw huis in Nieuwegein en is alles nog mogelijk? Schakel in dat geval zeker hoveniersbedrijf Tuinen Plus in voor prachtige tuinontwerpen. Bent u eenmaal tevreden over het ontwerp dan helpen wij u ook graag met de complete tuinaanleg. Als professionele hovenier kan Niels Brandsen u uitstekend van dienst zijn. Aarzel niet om meteen een vrijblijvende offerte aan te vragen!

Als professioneel hoveniersbedrijf verzorgen wij tuinontwerpen en tuinaanleg in Nieuwegein

De tuin is voor veel mensen een manier om te ontspannen en zichzelf te uitten. Om die reden werkt Tuinen Plus als hoveniersbedrijf nauw met u samen, om tot het perfecte ontwerp te komen voor uw tuin in Nieuwegein. Creativiteit en een oog voor detail maakt het voor Tuinen Plus mogelijk uw tuin er spectaculair uit te laten zien als er tot tuinaanleg over wordt gegaan. Bekijk onze fotogalerie voor een overzicht van eerdere succesverhalen.

Bij Tuinen Plus kunt u terecht voor:

  • Een professionele hovenier met 14 jaar ervaring
  • Een ontwerp aan de hand van uw wensen en eisen
  • Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin
  • Vakwerk en creativiteit
  • Een passende offerte, ook voor een onderhoudsplan

Aarzel niet onze hulp in te schakelen

U bent altijd welkom de hulp van Tuinen Plus in te zetten door ons offerteformulier in te vullen. Hierdoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om uw tuin te bezichtigen, en aan de hand hiervan een offerte op maat op te stellen. U kunt ook bellen naar 06 – 41195942 of mailen met info@tuinenplus.nl. Voor advies over de mogelijkheden, van buitenkeukens tot vijvers en de bestrating, kunt u onze hulp inschakelen. Tuinen Plus is in en rondom Utrecht werkzaam.