0641195942 |  info@tuinenplus.nl

Hoveniersbedrijf Tuinen Plus verzorgt tuinontwerpen en tuinaanleg in Utrecht

Een prachtige tuin compleet op maat

Wilt u uw tuin eens goed onder handen laten nemen? Heeft u na een verhuizing de mogelijkheid een nieuwe tuin compleet naar wens in te richten? In Utrecht kunt u hiervoor de hulp inschakelen van hoveniersbedrijf Tuinen Plus. Als ervaren hovenier kan Niels Brandsen u namelijk helpen met het opstellen van prachtige tuinontwerpen. Wanneer u tevreden bent over het ontwerp neemt Tuinen Plus ook de complete tuinaanleg uit handen. Neem meteen contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Voor het verzorgen van tuinontwerpen en tuinaanleg in Utrecht en omgeving

In een tuin die past bij u en uw wensen is het mogelijk heerlijk te ontspannen, maar is het ook een prachtige gelegenheid om uzelf te uitten. Daarom werkt hoveniersbedrijf Tuinen Plus uit Utrecht nauw met u samen om tot het perfecte ontwerp te komen. Creativiteit en een oog voor detail zijn kernwoorden die Tuinen Plus omschrijven, en welke ons in staat stellen uw tuin er spectaculair uit te laten zien. Bovendien hebben wij jarenlange ervaring in het omzetten van dit ontwerp tot realiteit, wanneer wij ook de tuinaanleg verzorgen.

Bij Tuinen Plus kunt u terecht voor:

  • Vakwerk en creativiteit
  • Een passende offerte, ook voor een onderhoudsplan
  • Een professionele hovenier met 14 jaar ervaring
  • Een ontwerp aan de hand van uw wensen en eisen
  • Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin

Neem gerust contact met ons op

Wanneer u de hulp van Tuinen Plus in wilt zetten kunt u ons bereiken door het offerteformulier in te vullen. Na een bezoek om uw tuin te bezichtigen zullen wij een offerte op maat opstellen. Het is verder mogelijk te bellen naar 06 – 41195942 of te mailen met info@tuinenplus.nl. Zoekt u advies over de mogelijkheden, dan kunt u onze hulp inschakelen. Tuinen Plus is in en rondom Utrecht werkzaam.