0641195942 |  info@tuinenplus.nl

Buitenkeukens Utrecht

Een professionele hovenier voor uw tuinontwerp, -aanleg en –onderhoud

Bent u van plan uw bestaande tuin eens radicaal anders in te richten? Heeft u wellicht een nieuw huis en is de tuin nog een leeg blad? Schakel dan TuinenPlus in voor hulp bij het ontwerpen en realiseren van de tuin van uw dromen. Bent u benieuwd welke buitenkeukens het best bij uw tuin in Utrecht zouden passen? Dan helpt professionele hovenier Niels Brandsen u graag. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Voor de aanleg van alle soorten buitenkeukens in Utrecht en omgeving

Natuurlijk moet uw tuin uw eigen wensen en smaken uitstralen. Daarom werk Niels Brandsen nauw met u samen om het ontwerp van uw dromen te maken. De tuin wordt geheel naar uw wensen gemaakt, met het advies van een vakman op de achtergrond. Met creativiteit en een oog voor detail zorgt TuinenPlus dat uw tuin er spectaculair uitziet. Bekijk onze fotogalerie voor een overzicht van eerdere succesverhalen.

Bij TuinenPlus kunt u terecht voor:

– Een professionele hovenier met 14 jaar ervaring;

– Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin;

– Vakwerk en creativiteit;

– Een passende offerte, ook voor een onderhoudsplan;

– Een ontwerp aan de hand van uw wensen en eisen.

Vraag nu een offerte aan

Aarzel niet als u graag geholpen wordt door TuinenPlus. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door middel van ons offerteformulier. Na een bezichtiging van uw tuin stellen wij een offerte op maat op. Bellen kan ook met 06 – 41195942 of mail naar info@tuinenplus.nl. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, van buitenkeukens tot vijvers en de bestrating. TuinenPlus is in heel Utrecht werkzaam.